[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Apr 9 11:18:19 UTC 2009


2009/4/9 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Има ли некој јунак што ќе направи црно-бел дизајн на плакат А3 формат
> и флаер А6 формат за настанот?
>
> Плакатот и флаерот треба да ги содржат следниве информации:
> - логоа, мозила, firefox, tunderbird, fenec, ОССМ како организатор
> - лого на ФЕИТ: негде да пишува поддржано од ФЕИТ
> - место и време на одржување на настанот
> - Теми на предавањето
> - Имиња на предавачите
> - напомена: посетителите да си донесат лаптопи
>
> -- ако нешто фали дополнете

Jas dogovoriv vecer so edno drugarce da go napraveme ova pa ke ve
izvestam sto i kako pominalo.
Ova ednostrano ili dvostrano da e flaerceto?

Pozdrav.


More information about the Ossm-members mailing list