[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 9 11:37:05 UTC 2009


2009/4/9 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> 2009/4/9 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>> Здраво,
>>
>> Има ли некој јунак што ќе направи црно-бел дизајн на плакат А3 формат
>> и флаер А6 формат за настанот?
>>
>> Плакатот и флаерот треба да ги содржат следниве информации:
>> - логоа, мозила, firefox, tunderbird, fenec, ОССМ како организатор
>> - лого на ФЕИТ: негде да пишува поддржано од ФЕИТ
>> - место и време на одржување на настанот
>> - Теми на предавањето
>> - Имиња на предавачите
>> - напомена: посетителите да си донесат лаптопи
>>
>> -- ако нешто фали дополнете
>
> Jas dogovoriv vecer so edno drugarce da go napraveme ova pa ke ve
> izvestam sto i kako pominalo.
> Ova ednostrano ili dvostrano da e flaerceto?

еднострано

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list