[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Apr 10 07:50:15 UTC 2009


On Thursday 09 April 2009 11:47:05 Jovan Kostovski wrote:
> Добив мејл од продеканот за настава на ФЕИТ дека амфитеатарот
> е зафатен во среда од 18 до 20 часот имало колоклвиум, но ќе направат
> напори да го ослободат и да ни обезбедат етернет кабел.
> Утре ќе ми дадат официјален одговор.

Амфитеатарот е официјално ослободен за терминот од 18Ч00.
Веројатно ќе биде обезбеден и етернет кабел (ќе знам од понеделник).

> ПОЗДРАВ, Чомбе

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list