[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Apr 10 10:45:04 UTC 2009


Може ли на New York University, Факултет за Информатика, департман
за компјутерско инженерство, еден амфитеатар да заврши работа?
Разговарав со професор Радевски Владимир и се согласи да ви даде
амфитеатар (со 100 места со 56 клупи пред нив), за среда попладне,
само треба да знам кога точно и како (точно) се вика настанот за да
може да се извести ректорот. Добро?
Ако треба еве и телефон: 076 434 678

Поздрав
Ѕвонко


2009/4/10 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On Thursday 09 April 2009 11:47:05 Jovan Kostovski wrote:
>> Добив мејл од продеканот за настава на ФЕИТ дека амфитеатарот
>> е зафатен во среда од 18 до 20 часот имало колоклвиум, но ќе направат
>> напори да го ослободат и да ни обезбедат етернет кабел.
>> Утре ќе ми дадат официјален одговор.
>
> Амфитеатарот е официјално ослободен за терминот од 18Ч00.
> Веројатно ќе биде обезбеден и етернет кабел (ќе знам од понеделник).
>
>> ПОЗДРАВ, Чомбе
>
> Поздрав Боби
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list