[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 10 19:01:13 UTC 2009


> Утре СЗ ќе започне во 12ч или малку покасно? Бидејќи се поклопува со
> протестот, па да си прашам јас ;)

афаик, илин ќе отвори во 12, па кој како ќе доаѓа ќе се собереме :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list