[Ossm-members] youtube за аудио?

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 12 14:14:42 UTC 2009


имаме некои 2-3 аудио ствари од интервјуа на слободен софтвер македонија за 
радија.

знае некој сервис сличен на јутуб, но за аудио, за да ги ставиме онлајн?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list