[Ossm-members] youtube за аудио?

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Sun Apr 12 15:38:46 UTC 2009


Знам едно, mp3tube.net

А оти не ги направите како видеа (една слика, и аудио во позадина) и да
се хостираат на youtube?

Новица Наков напиша:
> имаме некои 2-3 аудио ствари од интервјуа на слободен софтвер македонија за 
> радија.
>
> знае некој сервис сличен на јутуб, но за аудио, за да ги ставиме онлајн?
>
>   More information about the Ossm-members mailing list