[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 13 13:13:27 UTC 2009


2009/4/13 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> кој објави на СЗ дека:

па пишува кој објавил де, јас објавив.

> Студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии во
> Скопје, на ден 15.04.2009 (среда) ......
> ваљда настанот е отворен за сите?

Нормално дека настанот е отворен за сите. Поправено.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list