[Ossm-members] youtube за аудио?

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 12 16:30:09 UTC 2009



> А оти не ги направите како видеа (една слика, и аудио во позадина) и да
> се хостираат на youtube?

па тоа беше оригиналната идеја, ама денес цел ден тоа kdenlive-от ми се понаша 
безврска и не успеав ништо да склопам. ако некој друг сака да проба, можам да 
ги дадам фајловите на мејл.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list