[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 13 13:03:28 UTC 2009


кој објави на СЗ дека:


Студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии во 
Скопје, на ден 15.04.2009 (среда) ......

ваљда настанот е отворен за сите?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list