[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 11:46:25 UTC 2009


> Зоки, не губи време на флаерот, ќе ни треба само плакатот само А3-ката.

Добро не е проблем само го менувам едното а големината не е битна пошто е SVG.

> Додај дека пожелно е кој може/има да си понесе лаптоп за да може да си играме.

За ова ако има место на флаерот :) ќе видеме.

> И те молам стави ги у PDF формат, за да не ни бегаат фонтови и слични
> работи таму каде што ќе се печатат.

Јас ќе го направам и во PDF но подобро од SVG за печатење здравје :)

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list