[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Apr 13 12:00:41 UTC 2009


On Monday 13 April 2009 13:54:03 Jovan Kostovski wrote:
> Ако можеш да се осигураш дека нема да фалат фонтовите стај го и SVG. :P
> Не зезај и напрај PDF,  ми вриела многу главата доста со ови работи ;)

+1 Направи ПДФ :)

> ПОЗДРАВ, Чомбе

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list