[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Apr 13 14:35:53 UTC 2009


On Monday 13 April 2009 13:16:08 Jovan Kostovski wrote:
> Имаме ли некоја идеја каде би ги печателе или да барам некоја копирница што
> печати у боја?

Во Копи Попс кај хотел Континентал цената за 10 парчиња е 50ден/парче (вкупно 
500ден).

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list