[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Apr 13 11:54:03 UTC 2009


2009/4/13 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> На неколку места во текстот се појавува „Мозила“ на кирилица, воедначете го.

Средено, сегде е на  латиница.

2009/4/13 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Јас ќе го направам и во PDF но подобро од SVG за печатење здравје :)

Ако можеш да се осигураш дека нема да фалат фонтовите стај го и SVG. :P
Не зезај и напрај PDF,  ми вриела многу главата доста со ови работи ;)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list