[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 13 11:57:35 UTC 2009


> Ако можеш да се осигураш дека нема да фалат фонтовите стај го и SVG. :P
> Не зезај и напрај PDF,  ми вриела многу главата доста со ови работи ;)
>
Нема проблем.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list