[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 13 15:02:10 UTC 2009


> > Имаме ли некоја идеја каде би ги печателе или да барам некоја копирница
> > што печати у боја?
>
> Во Копи Попс кај хотел Континентал цената за 10 парчиња е 50ден/парче
> (вкупно 500ден).

ај печати го, веќе нема ни многу време да се стават постерите.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Our national drug is alcohol,
we tend to regard the use any other drug with special horror.
    -- William S. BurroughsMore information about the Ossm-members mailing list