[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 15 09:50:57 UTC 2009


Здраво,

За вечер за презентацијата треба да донесеме:
1. Продолжен кабел - Чомбе - ако има и некој друг нека донесе барем уште еден
2. Wireless Access Point  - Зоки
3. Проектор - незнам кај кого е :)
4. Мрежен кабел - ќе земам еден за секој случај да не ни затреба

Згодно е да се собереме едно 10-15 минути пред 18 часот, за да видиме на што сме
и да се подесат уредите.


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list