[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Apr 15 10:00:19 UTC 2009


2009/4/15 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Здраво,
>
> За вечер за презентацијата треба да донесеме:
> 1. Продолжен кабел - Чомбе - ако има и некој друг нека донесе барем уште еден
> 2. Wireless Access Point  - Зоки
> 3. Проектор - незнам кај кого е :)

Кај мене е проекторот. Ќе го донесам.> 4. Мрежен кабел - ќе земам еден за секој случај да не ни затреба
>
> Згодно е да се собереме едно 10-15 минути пред 18 часот, за да видиме на што сме
> и да се подесат уредите.
>
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list