[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 15 11:39:07 UTC 2009


Јас ќе дојдам нешто пред 18.00, се надевам нема да бидам сам таму како ропак.

поздрав

2009/4/15 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
> 2009/4/15 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>> Здраво,
>>
>> За вечер за презентацијата треба да донесеме:
>> 1. Продолжен кабел - Чомбе - ако има и некој друг нека донесе барем уште еден
>> 2. Wireless Access Point  - Зоки
>> 3. Проектор - незнам кај кого е :)
>
> Кај мене е проекторот. Ќе го донесам.
>
>
>
>> 4. Мрежен кабел - ќе земам еден за секој случај да не ни затреба
>>
>> Згодно е да се собереме едно 10-15 минути пред 18 часот, за да видиме на што сме
>> и да се подесат уредите.
>>
>>
>> ПОЗДРАВ, Чомбе
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list