[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 15 13:16:35 UTC 2009


2009/4/15 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Згодно е да се собереме едно 10-15 минути пред 18 часот, за да видиме на што сме
> и да се подесат уредите.

45 мин до 1 саат порано, за 15 мин неможеш проектор да наместиш ;-)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list