[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Apr 15 13:53:54 UTC 2009


On Wednesday 15 April 2009 15:16:35 Igor Stamatovski wrote:
> 2009/4/15 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> > Згодно е да се собереме едно 10-15 минути пред 18 часот, за да видиме на
> > што сме и да се подесат уредите.
>
> 45 мин до 1 саат порано, за 15 мин неможеш проектор да наместиш ;-)

Во амфитеатарот има часови до 17:45, така што ќе мора за 15 минути да се 
намести.

Поздрав БобиMore information about the Ossm-members mailing list