[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 15 14:01:02 UTC 2009


> Во амфитеатарот има часови до 17:45, така што ќе мора за 15 минути да се
> намести.

:)

Па што не кажавте да го закажеме настанот од 18:30 часот?!


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list