[Ossm-members] Потсетување за вечерашната Мозила презентација

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Wed Apr 15 14:32:30 UTC 2009


2009/4/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> > Во амфитеатарот има часови до 17:45, така што ќе мора за 15 минути да се
> > намести.
>
> :)
>
> Па што не кажавте да го закажеме настанот од 18:30 часот?!
>
>
И испит имаме во 20:00, само не знам дали амфитеатарот е во комбинација за
полагање вечерава.-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090415/41583d2d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list