[Ossm-members] клучни зборови во ОО.о

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 23 12:52:47 UTC 2009
знае ли некој дали и како може да се прави индекс на клучни зборови во ОО.о 
или некој друг софтвер, онака како што има во книгите?

значи куцам некој текст и имам клучен збор „слободен софтвер“ на стр. 3, 4 и 8 
и тоа автоматски да ми се генерира на крајот на документот?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list