[Ossm-members] Profesor

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Mon Apr 27 07:27:50 UTC 2009


> Дали мојата информација за правење на некој си
> он-лајн речник под капата на некое Министерство
> е во ред или е без врска?

Информацијата не е без врска. МИО има таков проект. Заедницата, како
таква, по се изгледа не е вклучена, а за поединци не знам.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list