[Ossm-members] Profesor

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Apr 27 10:35:37 UTC 2009


Мислев овие дискусии за јазикот да се
артикулираат на некој начин и во некоја
форма која би била корисна и употреблива
за повеќе членови и нечленови на оваа
организација. Некоја апликација, речник,
веб сајт, документ или сл. Било што.

Поздрав
Ѕвонко

2009/4/27 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>> Зарди вака досадни пораки еднаш ја напуштив листата, се вратив пред некое
>> време и ете пак сега ми иди да напуштам. Знам дека е недела и ви е досадно
>
> Виктор, (а и Гемиџи)
>
> Знам дека не мислите лошо со вашите коментари, ама мислам дека
> заборавате дека на листава членуваат различни типови на луѓе.
> Различните типови на луѓе имаат различни преференци и сфаќања за тоа
> што е досадно а што не.
>
> Иако стилот на дискусијата на Илија и Ѕвонко јас би го окарактеризирал
> како „екстензивен“, тие на некој начин дискутираат и за јазикот во
> контекст на локализација и сл, што е честопати тема за дискусии на
> мејлинг листата.
>
>
> --
> Misa Popovik
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list