[Ossm-members] Проект - Лексикон на компјутерски термини

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 27 18:58:28 UTC 2009


Ilin Petkovski напиша: 

> 
http://dnevnik.com.mk/?itemID=CBFBA2DC62E36D4FB3E78BB4329D1B2D&arc=1.

Придружен документ, а не attachment  -- да измислуваат 
топла вода. Документите што се прикачуваат до некој 
главен документ одамна се викаат „прилог“ во 
секојдневната работа на луѓето. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list