[Ossm-members] СподелиЗнаење 02.05.2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Thu Apr 30 08:12:33 UTC 2009


Колку што ми текнува програмата за во сабота би излгедала вака некако:

1. Продолжуваме(Почнуваме) со SQLAlchemy
2. GPG + keysigning


More information about the Ossm-members mailing list