[Ossm-members] СподелиЗнаење 02.05.2009

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 30 12:49:12 UTC 2009


> Колку што ми текнува програмата за во сабота би излгедала вака некако:
>
> 1. Продолжуваме(Почнуваме) со SQLAlchemy
> 2. GPG + keysigning

+ Решив да го ревитализирам конверторот за ODF документи напишани со Mac C 
Swiss, па ќе барам помош пошто уште многу работи остануваат недовршени.

па добро ќе биде и ако имате такви документи за тестирање :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Teaching a pig to sing wastes your time & annoys the pig.More information about the Ossm-members mailing list