[2s.mk-friends] Hacklab

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sun Aug 16 20:00:13 UTC 2009


Ни треба простор за состаноци/презентации на MK Ruby Users Group. Некој 
некаков предлог?

Како останатите кориснички групи се снаоѓаат со простор?

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com/
More information about the Ossm-members mailing list