[2s.mk-friends] Hacklab

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Aug 19 06:39:11 UTC 2009


Јас мислам дека треба да се виде кои групи се, кои се заинтересирани
за вакво нешто и да се седне конкретно на маса и да се направи план.
Мислам дека Новица доста убаво напиша се што е потребно. Сега останува
да се виде кои се заинтересирани и дали ќе можеме да собереме сили
(кеш) и да пробаме да го реализираме ова. Јас сум заинтересиран и ќе
учествувам со било каква помош.

Поздрав,

П.С.

> Ја ќе даам 10 долара ако треба. :)
>
> --
> Арангел

Море шо Циција си :))) Ја давам дупло од Уфо.


More information about the Ossm-members mailing list