[2s.mk-friends] АСП.НЕТ и Оракл

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Sat Aug 22 15:43:54 UTC 2009


Поентата е тоа што ми треба приватно за една другарка, тоа не е
поврзано со групава никако па затоа несакав да биде како дискусија и
од таа причина оставив личен е-маил за да ми се обратат тие сто знаат.
Се извинувам ако некого навредив


More information about the Ossm-members mailing list