[2s.mk-friends] Македонска поддршка на Asus EEE

Miladin Miladinoski miladinoski at lavabit.com
Fri Aug 28 23:29:55 UTC 2009


Еден пријател ме праша како да сними македонска поддршка на Asus EEE PC
лаптопот што го има (со Xandros ако не се лажам). Барав по интернет и
најдов едно упатство[1], ама кога го упатив ми рече нема македонски...

Има ли некаков начин да се приклучи МК поддршка на лаптопот без да менува
дистрибуција? :)

Фала,

Миладин

[1]- http://wiki.eeeuser.com/howto:change_keyboard_layout_in_advanced_mode

-- 
~ Miladin Miladinoski ~
    ~ http://miladinoski.com ~


More information about the Ossm-members mailing list