[2s.mk-friends] openwrt & email & wifi

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 30 17:37:43 UTC 2009


Дали постои начин да добијам e-mail од openwrt linksys 
рутерот секој пат кога на wifi ќе се поврзе некоја непозната 
mac адреса (или некој друг параметар)? 

Ако да, како?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list