[Ossm-members] Virtualbox na Ubuntu 8.10 64bit

Влатко Станковиќ inferno.daemon at gmail.com
Mon Feb 2 13:09:50 UTC 2009


Joatovski wrote:
> Пробав ама пак ништо. Се мислам сега да не е лошо компајлиран пакетот
> без поддршка за 64 битни чуда (се мислам да компајлирам од изворен код)
> или пак нешто негде треба да подесам....
>   

Пробај да направиш апдејт на BIOS-от. Што процесор имаш AMD или Intel и 
дали поддржува VT?More information about the Ossm-members mailing list