[Ossm-members] Steal this movie trial на СК

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 20 09:04:11 UTC 2009


On 02/20/2009 09:45 AM, Arangel Angov wrote:
> ти, тешко дека ќе го донесеме автобусот. Контакт од Марцел немам, ни па
> од Милош :\ Имам само од Горан Ракич ама не знам он колку може да помогне.

Автобусот веќе стигнал во Стокхолм, и тоа на 16ти, тоа е коа не пратиме. :)

> Супер, сеа ќе му вртам па ќе пишам апдејт.

Чекам телефон од мала станица коа ќе ми го пратат ќе се јавам па ќе пишам.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list