[Ossm-members] Steal this movie trial на СК

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 23 08:12:35 UTC 2009


On 02/20/2009 10:04 AM, Arangel Angov wrote:
> Чекам телефон од мала станица коа ќе ми го пратат ќе се јавам па ќе пишам.

Добив одговор од мала станица, треба да одам неделава да се договорам,
веројатно проекцијата ќе биде за наредната недела.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list