[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 20 20:16:48 UTC 2009


> Со оглед на тоа што веќе 1 месец сум СК а немам дојдено планирам да дојдам.
> НО: многу е глупо што нативните жители на СК а членови на заедницата
> не одат на Сподели Знаење, а јас сум бил неколку пати. Такашто, ако
> утре нема кворум од скопјани, веќе нема да одам во иднина воопшто и ќе
> изгубите многу забавен присуствувач на настанот :(
 
е што е сеа ова, закана? ултиматум? ццц...

заедница со ултиматуми не се прави (можда макеноиди..)


јас нема да дојдам утре, бидејќи тргам на скијање, а и на следното СЗ нема да 
дојдам пошто уште нема да бидам вратен...


така да ќе се видиме после тоа.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

war is peace
freedom is slavery
restrictions are enablementMore information about the Ossm-members mailing list