[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Feb 20 20:30:17 UTC 2009


> така да ќе се видиме после тоа.
>

Еј ќе видиме! е ај баш ќе видиме ! :)

Добро, јас ќе бидам таму (најверојатно), па ако дојде некој добро.


> јас нема да дојдам утре, бидејќи тргам на скијање, а и на следното СЗ нема да
> дојдам пошто уште нема да бидам вратен...
>

добар помин.


More information about the Ossm-members mailing list