[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Feb 20 21:00:32 UTC 2009


2009/2/20 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
> со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
> скоро.

Коа сме кај убунту трикови, мене ми треба инсталација на цедега на
убунту и sims2 :).

Така што ќе дојдам и јас. Само потсетувам утре ќе  биде од -7 до 2
степена температурата. :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list