[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Feb 20 21:17:40 UTC 2009


ок - добро облечете се сите

сериозно.2009/2/20 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2009/2/20 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>> Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
>> со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
>> скоро.
>
> Коа сме кај убунту трикови, мене ми треба инсталација на цедега на
> убунту и sims2 :).
>
> Така што ќе дојдам и јас. Само потсетувам утре ќе  биде од -7 до 2
> степена температурата. :)
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list