[Ossm-members] сподели знаење 21.02.2009

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Feb 21 09:35:58 UTC 2009


Луѓе, надвор е неописливо ладно. Треба сериозно да размислиме за
ова... многу е ладно.
Дали сакате да го презакажеме Сподели знаење за утре кај мене во стан?
Барем на топло ќе сме... за денес не ми е средена дневната :)

пошто не гледам причина по секоја цена да одиме и да умриме млади од
студ :( или пак вечер дојдете... (bagra.net.mk џабер серверот не
работи.. затоа овде да се искоординираме).

2009/2/20 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
> ок - добро облечете се сите
>
> сериозно.
>
>
>
> 2009/2/20 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> 2009/2/20 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>>> Ќе доаѓа ли некој? Јас и Илин планираме да дојдеме. Илин би си играл
>>> со Django а јас ќе го прашувам и за Ubuntu твикови бидејќи инсталирав
>>> скоро.
>>
>> Коа сме кај убунту трикови, мене ми треба инсталација на цедега на
>> убунту и sims2 :).
>>
>> Така што ќе дојдам и јас. Само потсетувам утре ќе  биде од -7 до 2
>> степена температурата. :)
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list