[Ossm-members] Банер за донирање книги

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 10 22:15:37 UTC 2009


Кој и да го додал тоа „Донирајте книга на 2с.мк!“ на предна на
slobodensoftver.org.mk валјда сакал и банер да стаи таму, али ете го
остаил така лејмерски.

Ако има некој идеја за банер или може да напраи банер, нека напраи и ќе
го стаиме.

Поздрав.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
 
More information about the Ossm-members mailing list