[Ossm-members] MARnet Peticija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 19 22:05:14 UTC 2009


On 01/19/2009 10:35 PM, Виктор Стојановски wrote:
> Можеше да се потрудите енкодингот да биди во ред.

Ја не гледам која е целта на петицијата. Изнесени се неколку факти, да,
и, што?
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list