[Ossm-members] ath9k и wifi

Влатко Станковиќ inferno.daemon at gmail.com
Tue Jan 20 16:47:56 UTC 2009


Дамјан Георгиевски wrote:
> значи сепак ги гледа. :)
> на сите што користат wep не може да се конектира? BTW мислиш на wep или wap?
>   

Мислам на WEP. Пример за мрежата покажува Authentication OPEN и кога ќе 
пробам да се закачам добивам некоја грешка encryption key failed.
Ќе пробам со 2.6.28  кернел,  исто видов дека го напуштаат  madwifi и ќе 
се користи ath9k
More information about the Ossm-members mailing list