[Ossm-members] ath9k и wifi

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Tue Jan 20 19:37:53 UTC 2009


> Мислам на WEP. Пример за мрежата покажува Authentication OPEN и кога ќе
> пробам да се закачам добивам некоја грешка encryption key failed.
> Ќе пробам со 2.6.28  кернел,  исто видов дека го напуштаат  madwifi и ќе
> се користи ath9k

encryption key или passphrase?

WPA ти работи?

>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list