[2s.mk-friends] Покана " Жените во технологијата - Дигитални граници "

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Jul 5 11:51:32 UTC 2009


> Дигитални граници - неопипливи и невидливи, поставени околу нас, имплицитно
> и без наша активна перцептивна свесност, ни го пригушуваат
> професионализамот и ограничуваат кариеризмот.

Поракава стигна на листава со закаснување - така да е неважна сега...


Христина, поради справување со SPAM, на листава само претплатените можат да 
праќаат пораки. Доколку СИ претплатена мора да праќаш пораки со From: онаа 
адреса со која си претплатена.


Поздрав.


пс.
може некој ќе пише како помина дебатата.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

When you do things right, people won't be sure if you did anything at all.More information about the Ossm-members mailing list