[2s.mk-friends] Ден на слободен софтвер?

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Tue Jul 21 07:46:06 UTC 2009


Миша - супер идеја :) Стварно треба нешто такво да направите.
И ако се решите, имате подршка и од мене :)

Поздав, Тина


2009/7/18 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>

> > На 5 септември ќе се прави некоја промоција на Мозила Firefox па би
> можело да
> > се укомбинира и SFD.
>
> Оваа година е 19ти септември. Јас незнам колку би можел да учествувам
> во организација, поради други причини, но секако би помогнал и оваа
> година да се случи настанот.
>
> Мислам дека оваа година можеме, покрај делење CD-а (Убунту ДСС 2009?;
> и уште нешто) можеме да организираме и предавања на различни теми па
> да испадне мини (не)конференција. Сето време поминато на „Сподели
> знаење“ мислам дека може да направиме листа на топ 5 презентации кои
> се случија и кои можеме да ги споделиме со други луѓе + воведно
> класично предавање за тоа што е „слободен софтвер“.
>
>
> --
> Misha Popovikj
>  _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090721/574a999f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list