[2s.mk-friends] Software Freedom day во Косово 29/30 август

Marko Doda marko at lugola.net
Thu Jun 25 19:41:26 UTC 2009


29/30 август ќе се организира SFD во Косово, на универзитетот во Приштина.
Колку што гледам од официјалната страна, треба да има работилници за
слободен софтвер, вики и веројатно некој дел од работилницата ќе оди преку
VOIP.  Инаку за ова дознав од arianit на лугола irc каналот.

http://kosovasoftwarefreedom.org/

- Maki
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090625/03b624ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list