[2s.mk-friends] Резулции на монитори со широк екран под линукс

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Jun 25 21:08:31 UTC 2009


можеби е off-topic но големите резолуции се поголем проблем за виндоуз
отколку за линукс, посебно ако се работи за постар хардвер. еден sis
интегриран адаптер има хардверски способности да вози нормално на
1440x900 но виндоуз драјверот не ја поддржува бидејќи последен пат на
него се работело пред години. во линукс работи баш како што треба.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list